Swarm Hesabı Kalıcı Şekilde Nasıl Kapatılır?

Swarm Hesabı Kalıcı Şekilde Nasıl Kapatılır?

Swarm Hesabı Kalıcı Şekilde Nasıl Kapatılır?

Swarm hesabı kalıcı şekilde nasıl kapatılır? Pek çok sosyal medya kullanıcısı ve akıllı telefon kullanıcıları sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanmaktadır. Sosyal medya kullanıcıları tarafından son zamanlarda en çok kullanılan dünyanın en iyi sosyal medya ağlarından biri olarak gösterilen uygulama hiç şüphesiz Swarm aplikasyonudur. Bu aplikasyon sosyal medya kullanıcılarının gittikleri yerlerde yer bildirimi yapmalarına olanak tanıyan bir aplikasyon çeşididir.

Sosyal medya kullanıcıları Swarm hesapları üzerinden gittikleri yerlerde yer bildirimi yaparak yakınlarda bulunan arkadaşlarının tanıdıklarının ya da yakınlarının kendilerinden haberdar olmasını sağlayarak onlar ile iletişime geçme imkanı yakalayabiliyor. Uygulama aynı zamanda gidilen yerin sıklığına bağlı olarak sosyal medya kullanıcılarına majörlük gibi statülerde verebiliyor. Peki, Swarm hesaplarını silmek isteyen kişiler bu işlemi nasıl gerçekleştirebilir?

Swarm Hakkında Kısa Bilgi

Swarm, kayıtlı kullanıcının sosyal medya platformunda konumlarını paylaşmasına izin veren bir sosyal medya uygulamasıdır. Swarm uygulaması Foursquare Company tarafından geliştirilen ve dünyanın her yerinden bağlanma olanağı sunan en iyi sosyal ağ uygulamalarından biridir. Şu anda web sitesi içerisinde 13 farklı dil barındırır ve iOS, Android ve Windows Platform’da hizmet sunuyor.

Swarm Hesabı Nasıl Silinir?

  • URL’yi takip edin foursquare.com
  • Hesabınızla giriş yapın
  • Şimdi adınızı ve resminizi göreceksiniz. Sağ üstteki farenizi resmin üzerine getirin, açılır menünüz açılır ve daha sonra ayarları tıklarsınız.
  • Ayarlar Sayfasında, sağ bölümde verilen Gizlilik Ayarları Bağlantısına tıklayın.
  • Gizlilik ayarında hesabınızı silmek için tıklayın
  • Şimdi hesabınızı silerek bir kutuyu işaretleyerek hesabınızı silme nedeninizi girin ve hesabınızı kalıcı olarak silmek için hesabı sil butonuna tıklayarak aşağı kaydırın.
  • Hesabı sil
  • Uygulamanızda giriş yapın
  • Ayarı tıklayın ve gizlilik ayarı seçeneğini bulun
  • Gizlilik ayarında, hesap bağlantınızı silin ve süreci takip edin

Swarm Hesabı Silme İşlemi Hakkında Uyarılar

Swarm hesabınız silindikten sonra asla kurtarılamayacak ve bu işlem hesabınızın her ikisini de Foursquare ve Swarm olarak silecektir. Bu sebep ile Swarm hesabınızı silmeden önce iyi bir şekilde bu işlem hakkında düşünmeniz yararınıza olacaktır. Aksi bir durumda istenmeyenler haller ile karşılaşabilir. Silme işleminizden sonra pişmanlık duyabilirsiniz.

Yazar: Teknolojile

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir